2

PUNKTY WŁASNE

ŚREDNIO

300

GOŚCI DZIENNIE

1

JEDNOSTKA FRANCZYZOWA

OKOŁO

650000

LITRÓW
UGOTOWANYCH BULIONÓW

12 BULIONÓW
15 DODATKÓW

DOPASUJ JAK LUBISZ

PANDA
SUSHI

WŁASNA
OFERTA SUSHI

Tworzymy to miejsce

z pasją!

Młody dynamiczny zespół, który powstał z przyjaźni do kuchni japońskiej. Historia każdego z nas jest inna.

Prowadziliśmy bardziej i mniej znane restauracje, jeździliśmy po świecie, zdobywaliśmy doświadczenie w różnych kuchniach.

Obecnie tworzymy zgrany zespół, dbający o jakość i zadowolenie naszych gości.

2016

 

otwarcie pierwszej restauracji Panda Ramen w centrum Wrocławia

2016

 

wywiad w gazecie Franchising.pl i Radio Ram

2017

 

otwarcie restauracji Panda Sushi we Wrocławiu

2018

 

podróże kulinarne i rozwój marki

2019

 

projekt ogródek bar plażowy, otwarcie trzeciej restauracji
we Wrocławiu

2020

 

otwarcie ramen boxa na dworcu świebodzkim we Wrocławiu, otwarcie pierwszej restauracji franczyzowej Panda Ramen w Lubinie

POZNAJMY SIĘ!

PANda Ramen to młody dynamiczny zespół, który powstał z przyjaźni do kuchni japońskiej. Historia każdego z nas jest inna. Prowadziliśmy bardziej i mniej znane restauracje, jeździliśmy po świecie, zdobywaliśmy doświadczenie w różnych kuchniach. Obecnie tworzymy zgrany zespół, dbający o jakość i zadowolenie naszych gości. Nasze restauracje są rozpoznawalnym miejscem na mapie Wrocławia.

Marcin Kleczyński

Właściciel / Prezes

Swoją przygodę z gastronomią zaczynał 14 lat temu. Podstawy zarządzania i pracy w kuchni poparte kursem menadżerskim. Czynny kucharz, sushi master. Współtwórca innych restauracji. Prywatnie czynny zawodnik squsha, uśmiechnięty tato małego Nikosia. Pozytywnie nastawiony do życia, lubiący podróżować razem z żoną Dorotą.

Witold Dąbrowski

Szef Kuchni

Ciężko będzie znaleźć w naszym mieście kucharza z większą wiedzą na temat gotowania ramenu oraz z bogatszym doświadczeniem niż nasz Witold. Całą swoją wiedzę, zdobył poprzez wieloletnią pracę w kuchniach najlepszych restauracji oraz licznych, zagranicznych stażach oraz szkoleniach. Człowiek, który z pasją i zaangażowaniem tworzy każdy ze swoich przepisów, tak aby z dumą sygnować każdy swoim nazwiskiem.

Paweł Brzuszek

Właściciel / II Prezes

Swoją przygodę z gastronomią zaczynał 6 lat temu. Szybko osiągał kolejne szczeble restauracyjnej hierarchii, prowadzące w końcu do otwarcia pierwszej własnej restauracji. Szybko się uczy, posiada wiele umiejętności ułatwiające kierowaniem zespołem. Prywatnie fan bilarda, uśmiechnięty i lubiący ludzi.

Mówili o nas:

Współpracowali z nami:

CHCESZ DO NAS DOŁĄCZYĆ?

Sprawdź aktualne oferty pracy na naszym facebooku!

ZAMÓW ONLINE!