Marzysz o własnej restauracji?

 

Rozpocznij współpracę z nami i otwórz własny ramen bar!

 

Franczyza z PANda RAMEN to sposób na własną działalność pod naszym szyldem wraz z pełnym know how. Współpracując z nami zwiększysz swoją rozpoznawalność oraz znacząco obniżysz ryzyko, stawiając na wyłącznie sprawdzone rozwiązania.

WYMAGANIA DLA FRANCZYZOBIORCY

- ambitny, przedsiębiorczy, dynamiczny

- otwarty i chętny do współpracy

- chętny i gotowy na szkolenia

- egzekwujący najwyższej jakości produkty oraz poziomu obsługi Klienta

- posiada kapitał do zainwestowania

- nastawiony na sukces

WYMAGANIA DLA
LOKALU

- lokal przystosowany pod gastronomie

- lokal parterowy

- dwa wejścia

- przeszklone witryny

- powierzchnia 80 - 130 mkw

PRZEWIDYWANY KOSZT INWESTYCJI*

REMONT I ADAPTACJA

Koszt zależy od lokalu,
najtańsza wersja po
gastronomii, najdroższa
lokal deweloperski

WYPOSAŻENIE

W zależności od
prognozowanych obrotów
i wielkości kuchni

POZWOLENIA I PROJEKTY

MARKETING I MATERIAŁY GRAFICZNE

OPŁATA LICENCYJNA

20 – 30 tys zł
(ustalana indywidualnie)

SZKOLENIA PERSONELU

* MOŻE BYĆ NIŻSZY – WIELE ZALEŻY OD WARUNKÓW LOKALU

7 AROMATYCZNYCH
BULIONÓW

7 aromatycznych bulionów, gotowanych wyłącznie z najlepszych składników. Lokalni dostawcy mięsa i warzyw, najlepsze kości i mieszanka świeżych ziół z przyprawami wschodu.

15 DODATKÓW DO PEŁNEJ PERSONALIZACJI DANIA

Goście naszych restauracji mają do wyboru aż 15 starannie dobranych dodatków, które w połączeniu z naszymi wywarami pozwalają na pełną personalizację swoich dań.

UTARG MIESIĘCZNY

< 50 TYS

Małe punkty, kontenery,
food trucki, znacznie
niższy koszt inwestycji

ZYSK*: OK. 5 TYS

UTARG MIESIĘCZNY

50 – 100 TYS

Restauracja
w mniejszym mieście
50 – 100 tys, mniejszy
koszt inwestycji

ZYSK*: OK. 10 TYS

UTARG MIESIĘCZNY

100 – 150 TYS

Restauracja ulokowana
w ruchliwym miejscu,
dobre utargi dzienne
i weekendowe

ZYSK*: OK. 15 TYS

UTARG MIESIĘCZNY

< 150 TYS

Restauracja
w większzym
mieście (pow 150 tys),
ulokowana w centrum
wysokie dzienne obroty
i wysokie obroty
weekendowe

ZYSK*: 15 – 30 TYS

* PODANE WARTOŚCI SĄ PRZYBLIŻONE I ZALEŻĄ OD SPRAWNEGO DZIAŁANIA RESTAURACJI.

Wsparcie dla franczyzobiorcy

DOKŁADNE SZKOLENIE FRANCZYZOBIORCY

SZKOLENIE PRACOWNIKÓW

WSPARCIE W POCZĄTKOWYM OKRESIE

SYSTEM ZAKUPOWY

WYKAZ POTRZEBNYCH SPRZĘTÓW

PRAWA AUTORSKIE

DORADZTWO MARKETINGOWE

SOCIAL MEDIA

HCCP/GHP

Skontaktuj się z nami:

 

Marcin Kleczyński

tel: 602 528 938

e-mail: kontakt@pandaramen.pl

ZAMÓW ONLINE!