MENU

Rameny

CODZIENNE

PANDA NA WYPASIE

35 zł / 45 zł

AUTORSKI

Autorski wywar wieprzowo-wołowy z wyczuwalnymi przyprawami korzennymi. Szarpana wieprzowina, chashu, ajitsuke tamago + 3 dodatki gratis

PANDA CURRY

33 zł / 43 zł

AUTORSKI

Drobiowy bulion z dodatkiem mleka kokosowego i autorskiej Pasty Curry. W stylu tajskim z wyczuwalnymi nutami trawy cytrynowej, kaffiru i imbiru. Karaage, ajitsuke tamago + 3 dodatki gratis

PANDA NA DIECIE

33 zł / 43 zł

AUTORSKI

Delikatny bulion drobiowy z dodatkiem tare z trzech rodzajów soli. Szarpany kurczak, ajitsuke tamago + 3 dodatki gratis

PANDA VEGE

32 zł / 42 zł

AUTORSKI

Kremowy, warzywny bulion z dodatkiem tare z miso, mleka sojowego i suszonych pomidorów. Bakłażan katsu, ajitsuke tamago + 3 dodatki gratis

PANDA NA WYPASIE

35 zł / 45 zł

AUTORSKI

Autorski wywar wieprzowo-wołowy z wyczuwalnymi przyprawami korzennymi. Szarpana wieprzowina, chashu, ajitsuke tamago + 3 dodatki gratis

PANDA CURRY

33 zł / 43 zł

AUTORSKI

Drobiowy bulion z dodatkiem mleka kokosowego i autorskiej Pasty Curry. W stylu tajskim z wyczuwalnymi nutami trawy cytrynowej, kaffiru i imbiru. Karaage, ajitsuke tamago + 3 dodatki gratis

PANDA NA DIECIE

33 zł / 43 zł

AUTORSKI

Delikatny bulion drobiowy z dodatkiem tare z trzech rodzajów soli. Szarpany kurczak, ajitsuke tamago + 3 dodatki gratis

PANDA VEGE

32 zł / 42 zł

AUTORSKI

Kremowy, warzywny bulion z dodatkiem tare z miso, mleka sojowego i suszonych pomidorów. Bakłażan katsu, ajitsuke tamago + 3 dodatki gratis

Rameny

NIECODZIENNE

wtorek / środa:

TORI PAITAN RAMEN

35 zł / 45 zł

AUTORSKI

Gęsty wywar na bazie kurczaka. Podawany z rayuoraz mayu. Mięso mielone wieprz. woł., ajitsuke tamago + 3 dodatki gratis

sobota / niedziela:

SPICY TONKOTSU

35 zł / 45 zł

AUTORSKI

Pikantny, kremowy bulion z tahini o wyrazistym smaku. Marynowany boczek, ajitsuke tamago + 3 dodatki gratis

czwartek / piątek:

JIRO RAMEN

35 zł / 45 zł

AUTORSKI

Klasyka gatunku. Bulion wieprzowy z boczkiem marynowanym, słoniną, kapustą białą z kiełkami fasoli mung. + ajitsuke tamago (BEZ WYBORU DODATKÓW)

wtorek / środa:

TORI PAITAN RAMEN

35 zł / 45 zł

AUTORSKI

Gęsty wywar na bazie kurczaka. Podawany z rayu oraz mayu. Mięso mielone wieprz. woł., ajitsuke tamago + 3 dodatki gratis

czwartek / piątek:

JIRO RAMEN

35 zł / 45 zł

AUTORSKI

Klasyka gatunku. Bulion wieprzowy z boczkiem marynowanym, słoniną, kapustą białą z kiełkami fasoli mung. + ajitsuke tamago (BEZ WYBORU DODATKÓW)

sobota / niedziela:

SPICY TONKOTSU

35 zł / 45 zł

AUTORSKI

Pikantny, kremowy bulion z tahini o wyrazistym smaku. Marynowany boczek, ajitsuke tamago + 3 dodatki gratis

Wybierz

3 DODATKI GRATIS

NARUTO

PĘDY BAMBUSA

KUKURYDZA

WAKAME

DAIKON

KIMCHI

SZCZYPIOR

GRZYBY MUN

MARYNOWANE TOFU

KANPYO

SHITAKE

GROSZEK CUKROWY

TAMAGO

MŁODA SOJA

KORZEŃ LOTOSU

Opcjonalnie

DOBIERZ MIĘSO

SZARPANY KURCZAK

13 zł

AUTORSKI

Szarpana pierś z kurczaka po japońsku.

CHASHU

13 zł

AUTORSKI

Duszona wieprzowina z imbirem, czosnkiem i sosem sojowym.

SZARPANA WIEPRZOWINA

13 zł

AUTORSKI

Długo gotowana łopatka wieprzowa w zalewie.

KARAAGE

13 zł

AUTORSKI

Marynowane podudzie drobiowe w stylu tebasaki.

Coś innego niż ramen...

GYOZA

z kurczakiem (6 szt.)

20 zł

Japońskie pierożki, gotowane w bulionie. Podawane z sosem gyoza.

vege (7 szt.)

16 zł

Japońskie pierożki, gotowane w bulionie warzywnym. Podawane z sosem gyoza.

SAŁATKI

kimchi

10 zł

Pikantna, fermentowana kapusta.

goma wakame

10 zł

Sałatka z morskich wodorostów z sezamem.

wakame

10 zł

Glony morskie z dressingiem sezamowym i daikonem.

edamame

10 zł

Strączki młodej soi podawane z gruboziarnistą solą.

shitake

10 zł

Japońskie grzyby wg naszego przepisu.

daikon

10 zł

Biała rzepa marynowana w autorskiej zalewie.

ZAMÓW ONLINE!