MENU

Rameny

CODZIENNE

PANDA NA WYPASIE

33 zł / 43 zł

AUTORSKI

Autorski wywar wieprzowo wołowy z wyczuwalnymi przyprawami korzennymi. Szarpana wieprzowina, chashu, ajitsuke tamago + 3 dodatki gratis

PANDA CURRY

31 zł / 41 zł

AUTORSKI

Drobiowy bulion z dodatkiem mleka kokosowego i autorskiej Pasty Curry. W stylu tajskim z wyczuwalnymi nutami trawy cytrynowej, kaffiru i imbiru. Karaage, ajitsuke tamago + 3 dodatki gratis

PANDA NA DIECIE

31 zł / 39 zł

AUTORSKI

Delikatny bulion drobiowy z dodatkiem tare z trzech rodzajów soli z makaronem udon. Szarpany kurczak, ajitsuke tamago + 3 dodatki gratis

PANDA VEGE

30 zł / 38 zł

AUTORSKI

Kremowy, warzywny bulion z dodatkiem tare z miso, mleka sojowego i suszonych pomidorów. Bakłażan katsu, ajitsuke tamago + 3 dodatki gratis

PANDA NA WYPASIE

33 zł / 43 zł

AUTORSKI

Autorski wywar wieprzowo wołowy z wyczuwalnymi przyprawami korzennymi. Szarpana wieprzowina, chashu, ajitsuke tamago + 3 dodatki gratis

PANDA CURRY

31 zł / 41 zł

AUTORSKI

Drobiowy bulion z dodatkiem mleka kokosowego i autorskiej Pasty Curry. W stylu tajskim z wyczuwalnymi nutami trawy cytrynowej, kaffiru i imbiru. Karaage, ajitsuke tamago + 3 dodatki gratis

PANDA NA DIECIE

31 zł / 39 zł

AUTORSKI

Delikatny bulion drobiowy z dodatkiem tare z trzech rodzajów soli z makaronem udon. Szarpany kurczak, ajitsuke tamago + 3 dodatki gratis

PANDA VEGE

30 zł / 38 zł

AUTORSKI

Kremowy, warzywny bulion z dodatkiem tare z miso, mleka sojowego i suszonych pomidorów. Bakłażan katsu, ajitsuke tamago + 3 dodatki gratis

Rameny

NIECODZIENNE

wtorek / środa:

PANDA NA DROBIU

31 zł / 41 zł

AUTORSKI

Gęsty wywar na bazie kurczaka. Podawany z rayu (oliwa chilli) oraz mayu (olej z palonym czosnkiem). Mięso mielone wieprz. woł., ajitsuke tamago + 3 dodatki gratis

sobota / niedziela:

PANDA NA TŁUSTO

33 zł / 43 zł

AUTORSKI

Wieprzowy, kremowy bulion o wyrazistym smaku. Rolowany boczek, ajitsuke tamago + 3 dodatki gratis

czwartek / piątek:

PANDA NA RYBACH

37 zł / 44 zł

AUTORSKI

Lekki rybny bulion z dodatkiem tare z suszonych krewetek. Delikatny morski smak i aromat, który zawdzięcza algom Kombu oraz suszonej rybie bonito. Małże, krewetka, aterynki, ajitsuke tamago + 3 dodatki gratis

wtorek / środa:

PANDA NA DROBIU

31 zł / 41 zł

AUTORSKI

Gęsty wywar na bazie kurczaka. Podawany z rayu (oliwa chilli) oraz mayu (olej z palonym czosnkiem). Mięso mielone wieprz. woł., ajitsuke tamago + 3 dodatki gratis

czwartek / piątek:

PANDA NA RYBACH

37 zł / 44 zł

AUTORSKI

Lekki rybny bulion z dodatkiem tare z suszonych krewetek. Delikatny morski smak i aromat, który zawdzięcza algom Kombu oraz suszonej rybie bonito. Małże, krewetka, aterynki, ajitsuke tamago + 3 dodatki gratis

sobota / niedziela:

PANDA NA TŁUSTO

33 zł / 43 zł

AUTORSKI

Wieprzowy, kremowy bulion o wyrazistym smaku. Rolowany boczek, ajitsuke tamago + 3 dodatki gratis

Wybierz

3 DODATKI GRATIS

NARUTO

PĘDY BAMBUSA

KUKURYDZA

WAKAME

DAIKON

KIMCHI

SZCZYPIOR

GRZYBY MUN

MARYNOWANE TOFU

KANPYO

SHITAKE

GROSZEK CUKROWY

TAMAGO

MŁODA SOJA

KORZEŃ LOTOSU

Opcjonalnie

DOBIERZ MIĘSO

SZARPANY KURCZAK

12 zł

AUTORSKI

Szarpana pierś z kurczaka po japońsku.

CHASHU

12 zł

AUTORSKI

Duszona wieprzowina z imbirem, czosnkiem i sosem sojowym.

SZARPANA WIEPRZOWINA

12 zł

AUTORSKI

Długo gotowana łopatka wieprzowa w zalewie.

KARAAGE

12 zł

AUTORSKI

Marynowane podudzie drobiowe w stylu tebasaki.

Coś innego niż ramen...

SCHAB TONKATSU

26 zł

NEW

Podany z ”colesławem” po japońsku, wasabi mayo i sosem Tonkatsu.

ŻEBERKA SIEKANE

38 zł

Żeberka bez kości z sosem z czarnego pieprzu. Podawane z sałatką z ziemniaka i pesto z kolendry.

GYOZA

z kurczakiem (6 szt.)

20 zł

Japońskie pierożki, gotowane w bulionie. Podawane z dwoma sosami.

vege (7 szt.)

16 zł

Japońskie pierożki, gotowane w bulionie warzywnym.Podawanez dwoma sosami.

SAŁATKI

kimchi

12 zł

goma wakame

12 zł

wakame

12 zł

TEMPURA

EBI

39 zł

Krewetki smażone w tempurze (7szt). Sosy curry-majo oraz sos gyoza, podane z gruboziarnistą solą matcha.

vege

31 zł

Sezonowe warzywa smażone w tempurze. Sosy curry-majo oraz gyoza, podane z gruboziarnistą solą furikake.

ZAMÓW ONLINE!