MENU

Rameny

CODZIENNE

PANDA NA WYPASIE

29 zł / 38 zł

AUTORSKI

Autorski wywar wieprzowo wołowy z wyczuwalnymi przyprawami korzennymi. Szarpana wieprzowina, chashu, szczypior, ajitsuke tamago + 3 dodatki gratis

PANDA CURRY

27 zł / 36 zł

AUTORSKI

Drobiowy bulion z dodatkiem mleka kokosowego i autorskiej Pasty Curry. W stylu tajskim z wyczuwalnymi nutami trawy cytrynowej, kaffiru i imbiru. Karaage, szczypior, ajitsuke tamago + 3 dodatki gratis

PANDA NA DIECIE

27 zł / 35 zł

AUTORSKI

Delikatny bulion drobiowy z dodatkiem tare z trzech rodzajów soli z makaronem udon. Szarpany kurczak, szczypior, ajitsuke tamago + 3 dodatki gratis

PANDA VEGE

27 zł / 35 zł

AUTORSKI

Kremowy, warzywny bulion z dodatkiem tare z miso, mleka sojowego i suszonych pomidorów. Bakłażan katsu, szczypior, ajitsuke tamago + 3 dodatki gratis

PANDA NA WYPASIE

29 zł / 38 zł

AUTORSKI

Autorski wywar wieprzowo wołowy z wyczuwalnymi przyprawami korzennymi. Szarpana wieprzowina, chashu, szczypior, ajitsuke tamago + 3 dodatki gratis

PANDA CURRY

27 zł / 36 zł

AUTORSKI

Drobiowy bulion z dodatkiem mleka kokosowego i autorskiej Pasty Curry. W stylu tajskim z wyczuwalnymi nutami trawy cytrynowej, kaffiru i imbiru. Karaage, szczypior, ajitsuke tamago + 3 dodatki gratis

PANDA NA DIECIE

27 zł / 35 zł

AUTORSKI

Delikatny bulion drobiowy z dodatkiem tare z trzech rodzajów soli z makaronem udon. Szarpany kurczak, szczypior, ajitsuke tamago + 3 dodatki gratis

PANDA VEGE

27 zł / 35 zł

AUTORSKI

Kremowy, warzywny bulion z dodatkiem tare z miso, mleka sojowego i suszonych pomidorów. Bakłażan katsu, szczypior, ajitsuke tamago + 3 dodatki gratis

Rameny

NIECODZIENNE

wtorek / środa:

PANDA NA DROBIU

27 zł / 37 zł

AUTORSKI

Gęsty wywar na bazie kurczaka. Podawany z rayu (oliwa chilli) oraz mayu (olej z palonym czosnkiem). Mięso mielone wieprz. woł., szczypior, ajitsuke tamago + 3 dodatki gratis

sobota / niedziela:

PANDA NA TŁUSTO

27 zł / 37 zł

AUTORSKI

Wieprzowy, kremowy bulion o wyrazistym smaku. Rolowany boczek, szczypior, ajitsuke tamago + 3 dodatki gratis

czwartek / piątek:

PANDA NA RYBACH

33 zł / 39 zł

AUTORSKI

Lekki rybny bulion z dodatkiem tare z suszonych krewetek. Delikatny morski smak i aromat, który zawdzięcza algom Kombu oraz suszonej rybie bonito. Małże, krewetka, aterinki, szczypior, ajitsuke tamago + 3 dodatki gratis

wtorek / środa:

PANDA NA DROBIU

27 zł / 37 zł

AUTORSKI

Gęsty wywar na bazie kurczaka. Podawany z rayu (oliwa chilli) oraz mayu (olej z palonym czosnkiem). Mięso mielone wieprz. woł., szczypior, ajitsuke tamago + 3 dodatki gratis

czwartek / piątek:

PANDA NA RYBACH

33 zł / 39 zł

AUTORSKI

Lekki rybny bulion z dodatkiem tare z suszonych krewetek. Delikatny morski smak i aromat, który zawdzięcza algom Kombu oraz suszonej rybie bonito. Małże, krewetka, aterinki, szczypior, ajitsuke tamago + 3 dodatki gratis

sobota / niedziela:

PANDA NA TŁUSTO

27 zł / 37 zł

AUTORSKI

Wieprzowy, kremowy bulion o wyrazistym smaku. Rolowany boczek, szczypior, ajitsuke tamago + 3 dodatki gratis

Wybierz

3 DODATKI GRATIS

NARUTO

PĘDY BAMBUSA

KUKURYDZA

WAKAME

DAIKON

KIMCHI

IMBIR BENISZOGA

GRZYBY MUN

MARYNOWANE TOFU

KANPYO

SHITAKE

GROSZEK CUKROWY

TAMAGO

MŁODA SOJA

KORZEŃ LOTOSU

OKRA

JACKFRUIT

SZPINAK Z SEZAMEM

Opcjonalnie

DOBIERZ MIĘSO

SZARPANY KURCZAK

10 zł

AUTORSKI

Szarpana pierś z kurczaka po japońsku.

CHASHU

10 zł

AUTORSKI

Duszona wieprzowina z imbirem, czosnkiem i sosem sojowym.

SZARPANA WIEPRZOWINA

10 zł

AUTORSKI

Długo gotowana łopatka wieprzowa w zalewie.

KARAAGE

10 zł

AUTORSKI

Marynowane podudzie drobiowe w stylu tebasaki.

Coś innego niż ramen...

SCHAB TONKATSU

32 zł

NEW

Podany z ryżem furikake, ”colesławem” po japońsku, wasabi mayo i sosem Bulldog Tonkatsu.

DOUBLE KATSU BURGER

37 zł

Buła z podwójnym mięsem (torikatsu i tonkatsu), świezymi warzywami oraz ”colesławem”.

ŻEBERKA SIEKANE

35 zł

Żeberka bez kości z sosem z czarnego pieprzu. Podawane z sałatką z ziemniaka i pesto z kolendry.

GYOZA

z kurczakiem (6 szt.)

20 zł

Japońskie pierożki, gotowane w bulionie. Podawane z dwoma sosami.

vege (7 szt.)

16 zł

Japońskie pierożki, gotowane w bulionie warzywnym.Podawanez dwoma sosami.

SAŁATKI

kimchi

11 zł

goma wakame

11 zł

wakame

10 zł

edamame

14 zł

TEMPURA

EBI

37 zł

Krewetki smażone w tempurze (7szt). Sosy curry-majo oraz sos gyoza, podane z gruboziarnistą solą matcha.

ika

31 zł

Kalmary smażone w tempurze. Sosy curry-majo oraz gyoza, podane z gruboziarnistą solą bonito.

vege

29 zł

Sezonowe warzywa smażone w tempurze. Sosy curry-majo oraz gyoza, podane z gruboziarnistą solą furikake.

ZAMÓW ONLINE!