zamknij× Zadzwoń 518 050 003

O nas



Tworzymy to miejsce z pasją

Młody dynamiczny zespół, który powstał z przyjaźni do kuchni japońskiej. Historia każdego z nas jest inna. Prowadziliśmy bardziej i mniej znane restauracje, jeździliśmy po świecie, zdobywaliśmy doświadczenie w różnych kuchniach.

Obecnie tworzymy zgrany zespół, dbający o jakość i zadowolenie naszych gości.

Marcin

Właściciel, Prezes

Swoją przygodę z gastronomią zaczynał 14 lat temu. Podstawy zarządzania i pracy w kuchni poparte kursem menadżerskim. Czynny kucharz, sushi master. Współtwórca innych restauracji. Prywatnie czynny zawodnik squsha, uśmiechnięty tato małego Nikosia. Pozytywnie nastawiony do życia, lubiący podróżować razem z żoną Dorotą.

Doświadczenie:

  • prowadzenie cateringów,
  • 6 lat pracy jako sushi master w 4 restauracjach,
  • ponad 5 letnie zarządzanie restauracjami,
  • współtwórca aplikacji FOODILE

Email: marcin.kleczynski1@gmail.com
Telefon: 602 528 938


Paweł

Właściciel, II Prezes

Swoją przygodę z gastronomią zaczynał 6 lat temu. Szybko osiągał kolejne szczeble restauracyjnej hierarchii, prowadzące w końcu do otwarcia pierwszej własnej restauracji. Szybko się uczy, posiada wiele umiejętności ułatwiające kierowaniem zespołem. Prywatnie fan bilarda, uśmiechnięty i lubiący ludzi.

Doświadczenie:

  • prowadzenie zespołu kierowców,
  • 6 lat pracy w gastronomii,
  • współtwórca aplikacji FOODILE

Email: brzuszek.pawel@gmail.com
Telefon: 508 260 102


Witold

Szef kuchni

Witold

Szef kuchni

Ciężko będzie znaleźć w naszym mieście kucharza z większą wiedzą na temat gotowania ramenu oraz z bogatszym doświadczeniem niż nasz Witold. Całą swoją wiedzę, zdobył poprzez wieloletnią pracę w kuchniach najlepszych restauracji oraz licznych, zagranicznych stażach oraz szkoleniach. Człowiek, który z pasją i zaangażowaniem tworzy każdy ze swoich przepisów, tak aby z dumą sygnować każdy swoim nazwiskiem.

Kuba

Zastępca szefa kuchni

Kuba

Zastępca szefa kuchni

Jakub jest z nami prawie od samego początku, był zatem świadkiem całej ewolucji naszych ramenów. Lata doświadczenia w zawodzie kucharza, czynią z niego drugą, najważniejszą osobę w naszej kuchni. Z wielką starannością dba o każdą kroplę bulionu, a tonkatsu wydane spod jego ręki nie ma sobie równych. Zawsze sprawnie potrafi rozładować każdą napiętą sytuację, sypiąc żartem jak z rękawa ☺ dusza towarzystwa.

Filip

II zastępca szefa kuchni

Filip

II zastępca szefa kuchni

Pracowity, energiczny, pewny siebie – to jego podstawowe cechy, dzięki którym bez problemu potrafi zarządzać kuchnią, jeśli tylko zachodzi taka potrzeba. Poza tym, że świetnie przygotowuje ramen, czasem kręci też sushi, w naszej drugiej restauracji. Prywatnie nie stroni też od sportu – taki zdolny chłopak ☺

Kamila

Kucharz

Kamila

Kucharz

Studentka AWF, lecz równie dobrze jak na uczelni, radzi sobie w naszej kuchni. Zawsze uśmiechnięta i pałająca pozytywną energią niczym promyczek słońca. Możecie być pewni, że kiedy Kamila jest w pracy, każdy wydany ramen jest przyprawiony serdecznym uśmiechem i odrobiną miłości.

Jola

Kucharz

Jola

Kucharz

Człowiek orkiestra. Przy całym rozgardiaszu panującym w naszej restauracji, potrafi przygotować wszystko co niezbędne, wysprzątać zaplecze i ulepić pierogi dla całej załogi ☺ Postać kolorowa jak włosy na jej głowie, które zmieniają się niczym kameleon.

Iza

Obsługa

Iza

Obsługa

Najkrócej w naszym zespole, jednak nigdy nie odstaje poziomem swej pracy od reszty załogi. Nie boi się wyzwań, a robota pali się jej w rękach.

Adam

Kucharz

Adam

Kucharz

Nie dajcie się zwieźć tej niewinnej buźce. Adam to prawdziwy wojownik w naszym zespole! Nie straszny mu nawet największy ruch. Wszystkie miski zostaną starannie wydane, a każde ziarenko sezamu będzie znało swoje miejsce ☺

Daniel

Kucharz

Daniel

Kucharz

Prawdziwy mistrz gry FIFA. W pracy równie trafnie dąży do celu, grając do jednej bramki z resztą załogi. Dobrze wie, że praca zespołowa to podstawa sukcesu i wraz z nimi tworzy godną reprezentację ☺

Sylwia

Obsługa / Manager

Sylwia

Obsługa / Manager

Prawa i lewa ręka szefostwa. Sylwia to osoba od zadań specjalnych. Każde, nawet najtrudniejsze zadanie wykonuje z największą starannością i skutecznością ☺ Współpracę z nami, zaczęła zasilając załogę kelnerską, dzięki swej pracowitości i zaangażowaniu szybko zdobyła nasze serca i zaufanie. Obecnie, wspiera nas w zarządzaniu obsługą oraz pomaga w sprawnej organizacji funkcjonowania całej firmy. Na co dzień, jest też super mamą małego Jasia.

Asia

Obsługa

Asia

Obsługa

Najstarsza stażem wśród kelnerek. Dziewczyna z gór, którym zawdzięcza twardy charakter i temperament. Zawsze niezawodna, uśmiechnięta i pomocna. Chętnie reprezentuje naszą restaurację na wszystkich eventach, w jakich braliśmy udział. Asia zna pracę w naszej restauracji od podszewki, dlatego na jej zmianach wszystko jest zorganizowane na tip top ☺

Natalia

Obsługa

Natalia

Obsługa

Jeśli zobaczycie najjaśniejszy uśmiech na naszej sali, to musi być Natalia ☺ lekko zakręcona, lecz wyjątkowo pozytywna dziewczyna, potrafi zarazić swym nastawieniem każdego. Jeśli mieliście okazję ją u nas poznać, z pewnością dała się zapamiętać. Spotkacie ją głównie w weekendy, ponieważ na co dzień studiuje pedagogikę oraz opiekuje się dziećmi.

Edyta

Obsługa

Edyta

Obsługa

Prawdziwa miłośniczka pand ☺ i nie koniecznie mamy na myśli tylko nasze buliony. Zafascynowana tymi miśkami, nosi nawet jednego na swym ramieniu. Nie ma się co dziwić, że i u nas czuje się jak w domu. Zawsze sumienna i opanowana, nawet w najbardziej stresujących sytuacjach. Czasem spotkacie ją też w Panda Sushi, ponieważ doskonale zna się również na tej stronie japońskiej kuchni.

Ola

Obsługa

Ola

Obsługa

Razem z Asią studiują na WSO, nie warto zatem z nimi zadzierać ;) jednak nie ma się czego bać, Ola to przemiła i uśmiechnięta dziewczyna, o osobowości barwnej jak jej tatuaże. Tylko one zdradzają jej prawdziwą, szaloną naturę. Naszym gościom, zawsze chętnie służy pomocą i dobrą radą.

Angelika

Obsługa

Angelika

Obsługa

Obecnie najkrócej w naszym zespole, jednak od początku z głową pełną pomysłów. Pomaga nam tworzyć naszą restaurację bardziej ekologiczną, co jak najbardziej popieramy ☺ dobrze zorganizowana i ambitna, żadnej pracy się nie boi.

Kamila

Menager

Kamila

Menager

Przygodę z gastronomią zaczęła 15 lat temu rozpoczynając naukę w technikum o profilu organizacja usług gastronomicznych. Przez te wszystkie lata pracowała w wielu restauracjach o różnych profilach, zbywając doświadczenie na wszelkich stanowiskach tej branży, jednocześnie kończąc studia wyższe. Dzięki temu, dziś z powodzeniem radzi sobie z zarządzaniem w obu naszych lokalach.